Vet inte vart jag ska börja!

Jag är lite tagen, varm i hjärtat, stolt, tacksam, så mycket känslor på en samma gång. Gårdagens julevenamang på Hallensch blev så otroligt lyckat! Jag är som sagt lite tagen, ja nästan lite mållös av det otroliga engagemanget gårdagen bjöd upp på! Vet inte riktigt hur många som kom men det var otroligt många! Hela huset var fyllt av besökare under de timmar vi hade öppet! Och många var så otroligt hänförda över detta magiska hus och den känsla som vi lyckats skapa där inne, julkänslan!

Julmusik dovt i bakgrunden, väldoftande egengjord julglögg, ljus överallt, granar, kransar och så mycket mer prydde detta fantastiskt vackra hus! För mig kändes det lite magiskt att vara där!

När jag och Jessica pratade om vad vi tyckte kändes viktigast med detta evenemang så hade vi båda klart för oss att det viktigaste var att försöka förmedla julkänsla. Att få andra att känna det som om att kliva in i en liten julsaga och fyllas av värme och ljus! Att sedan få sälja stor del av våra egengjorda juldekorationer var ju givetvis fantastiskt roligt men inte det primära för oss! Jag måste faktiskt sträcka på mig lite extra och säga att jag är stolt, så stolt över det jag och Jessica lyckats med. Vi är ett bra team, jag och hon och det värmer mig! Sedan skulle ju givetvis evenemanget aldrig blivit som det blev om det inte vore för alla besökare som glada förmedlade sin tacksamhet över det vi skapat! Att få höra, att trots regn och gröna gräsmattor utanför så fylldes de av julkänsla i huset, då vet vi att vi nåt vårt mål! Vi lyckades!

Här kommer ett bildregn!

Gillar

Kommentarer

Achair
Achair,
Så mysigt och stämmningsfullt!
nouw.com/achair
StenhagenBettan
StenhagenBettan,
Grattis så roligt
nouw.com/stenhagenbettan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229