Verkligenheten bakom alla arrangerade bilder

Jag vet inte hur många gånger jag fått frågan hur jag lyckas hålla det så fint och städat hemma med två små barn. Eller kommentarer som att "du har det så fint jämt". Sanningen är den att jag inte alls har det fint och städat jämt. Mitt hem är precis som alla andras, fyllt med utkastade leksaker, kläder som kan hittas lite varstans, disk i diskon m.m. Mina barn hindras inte att leka för att jag vill ha ett perfekt hem att visa upp. De är ju barn och ska få vara det. Dock är den delen av mitt hem något jag väljer att inte visa. Mitt instagramkonto handlar om inredningsinpiration inte vardagsinspiration. Bilderna är arrangerade för att ge inspiration. Vilket är väldigt viktigt att komma ihåg! För mig är detta otroligt viktigt ämne att diskutera och det är av stor vikt att hålla distansen till socialmedier. Dvs inte "tro" på allt man ser. Det skapar en enorm stress om man hela tiden ska mäta sig med den perfekta tillvaron, hemmet, kroppen, utseendet som speglas via social medier. Dock älskar jag själv att frossa ner mig i all inspiration som finns och jämför mig själv många gånger också. Men då är det viktigt att ta några kliv tillbaka och tänka, nä just det, det är en vardag hos alla, stök bortom all perfektion, finnar, rynkor och celluliter bakom filter och redigering. Jag kan ibland fundera lite på vad jag bidrar till att få andra att känna som tänker att mina bilder speglar hela min vardag. Därför känns det extra viktigt att skriva detta inlägg, där jag åtminstone i text kan försöka förmedla sanningen bakom bilderna!

Så för alla som fortfarande undrar så är svaret: "mitt hem är också stökigt precis som hos andra"! Fråga min mamma som alltid vill städa när hon kommer hem till oss! Haha Tack för ordet!

Med lite hjärtklappning och ängslan bjuder jag på en bild av hur det "egentligen" ser ut hos mig haha

Gillar

Kommentarer

Angelicashem
Angelicashem,
Har tänkt att skriva liknande inlägg. Så bra av dig och jag håller med, vi ALLA har det sådär. Om inte värre då Vet du hur länge jag vek och strykte tvätt idag? TRE TIMMAR!! Det har inte ens gått att vända sig i vår tvättstuga
www.nouw.com/angelicashem
admin
admin,
Men Gud.. stryker du tvätt?! Så otroligt duktig! Jag brukar resonera som så att plaggen rätar ut dig av kroppsvärmen
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229