Vår allra första Workshop!

Igår var det dags för min och Jessika första workshop på Hallensch! Redan vid jul bestämde vi att vi ville ha en workshop där kreativa människor utifrån gemensamma intressen möts. En plats för samtal, nätverk, inspiration och kreativitet.

Vårt mål var att skapa en miljö som att inspirerar och ger en försmak av sommaren. Allt eftersom har planerna och ideérna vuxit fram och resulterade fram till gårdagens event, som blev allt vad vi tänkt oss och lite till. Så fantastiskt glad att vi beslutade oss för att göra detta! Häng med nedan så får ni en inblick av gårdagens fantastiska eftermiddag!

11 tjejer var det som kom där vi alla har instagram, inredning, kreativitet som ett gemensamt fundament. Å herregud vad samtalen flödade. Vi hade ordnat en fantastiskt god afternoon tea bestående av scones, snittar, ostbricka, bananbröd, morotskaka mm som vi började med att avnjuta!

Efter allt mumsande blev det dags att vara kreativa. Att göra egen smaksatt olja samt måla en kruka och plantera i denna var det workshopen bestod av!
Slutligen fick alla en fantastiskt fin goodiebag där otroligt givmilda företag har sponsrat med produkter! Jag vill rikta ett stort tack till Hemljuvahem i Piteå, Järnspisens matbod i Piteå, Västerbottensåpa , Maliniratan , Solheminredning samt Buketten i Piteå för att ni hjälpt till och gjort denna workshop så fantastisk som den blev!
Så otroligt roligt det var att anordna denna Workshop! Nu ser vi framemot nya spännande happening på gården!

Kram


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229