Stockholm och Formex

Igår ringde klockan på 03.30 vi begav oss till Skellefteå flygplats och vidare till Stockholm. Jag tog mig ut till Älvsjö och mässan, där jag mötte upp Erika från Solheminredning. Jag har haft samarbete med henne en tid och det var sååå roligt att få träffas på riktigt! Vi strosade runt på mässan i herregud många timmar, fötterna värkte lite grann men så värt det! Oj så mycket fint det fanns och den ena snygga montern efter den andra!

Urnor, vaser, sammet, linne, mässing, speglar, gröna växter, hängande amplar är några av de trenderna som jag tyckte var tydligast!

Mins favoritmärken och montrar var...

Iris hantverk

Iris hantverk hade en så otroligt snygg monter med mycket finheter som ligger helt i tiden. Snygga trädetaljer att ersätta våra befintliga plastedskap i en tid dör många vill plastbanta mer och mer!

Norrmalms kartongfabrik

Älskade Norrmalms kartongfabriks monter! Så kreativ och snygg!

Ernst

Ernst, Ernst, Ernst... hans vårnyheter som jag visat tidigare är ju så snygga! Den gröna lackade krukan är galet snygg. Tekannan, salladskålen och äggkopparna står också på min lista. Kuddarna i de härliga färgerna är otroligt fina och den i grönt är nog min favorit!

ByON

ByOn hade otroligt mycket snyggt men det var vissa saker som stack ut liiite extra! Mattan på bild är ju så otroligt snygg. Jag skulle lätt kunna ha den upphängd på väggen också!! Karaffen som påminner lite om en pelikan är ju också så där annorlunda och härlig. Mycket olika koralliknande lampor och övriga små detaljer som också var riktigt fina.!

Hing

Jag mötte även kreativa tjejer från Piteå! Hing organics är spa produkter och ljus tillverkade för hand. De jobbar för naturen och hållbarhet är ledord! Allt är tillverkat på naturlig väg och genmodifiering, skadliga kemikalier är helt uteslutet!

Hoppas verkligen vi möts för att nätverka tillsammans hemma

Tell me more

Tell me more, ett säkert kort som alltid har väldigt mycket snyggt!

KlipKlap

KlipKlap hade en otroligt fin monter och deras madrass för barnen är så fin! Tyvärr fick jag inte med nån bild på den!!

Broste copenhagen

Broste copenhagen hade mycket snyggt! Mina favoriter var dessa svarta skålar! De måste jag ha. Hörnan med soffan och speglarna var också så sjukt fint! Fick dessutom en liten presentpåse av dem, hur lyxigt är inte det

Pop Up shop

Slutligen var Pop Up shop en riktigt fin monter där man faktiskt fick köpa lite också!

Efter mössan mötte jag upp min sambo och vi gick till vårt hotell Birger Jarl! Där väntade Jarla sviten med bubbel och andra godsaker på oss. Blev middag på hotellet och en tidig kväll! Jag var trött som bara den! En helt grym dag som jag är såå glad att just jag fick uppleva!

  • Nära Norrmalm, Stockholm

Gillar

Kommentarer

mammatillruth
mammatillruth,
Så fina grejer!
nouw.com/mammatillruth
Helena ,

Åh så mycket snyggt! 😍 Många av dessa märken är redan favoriter sen gammalt, ex iris hantverk och broste cph. Så kul att de fortsätter att leverera finheter! 👌🏻👌🏻

mybigwhiteoldhouse