Sommarens projekt

Hej på er!

Så var måndagen snart över och jag måste erkänna att jag är lite smått sliten efter helgens trevligheter. Sängen var otroligt varm och skön i morse.

Jag har sedan länge lovat på instagram att visa bilder på vårat glashus och det utekök som har varit ett av sommarens alla projekt. Uteköket är fortfarande inte helt klart men så pass att jag har lyckats ta några bilder. Vi har tagit hjälp av en snickare att bygga stommen för att spara lite tid till annat. Efter det målade vi stommen svart för att den skulle smälta in i glashusets som också är svart. Sedan har vi gjutit bänkskivan i betong. Jag valde diskho i svart komposit samt en svart blandare. Jag är otroligt nöjd över hur uteköket blev och förhoppningsvis kommer vi snart kunna koppla in vattnet också så att vi kan använda det.

Bredvid uteköket har jag placerat en rottingfåtölj från Bloomingville som jag hittat hos www.solheminredning.se. Den hörnan har blivit min favorit i glashuset om än inte särskilt många minutrar hunnit avverkats där då man ofta får parera små händer som sliter ned alla omogna tomater, precis som det ska va...haha

Ha en fin kväll!

     

Gillar

Kommentarer

Hanna
,
Aaaaaaah, vilken dröm!!
Erika
,
Så fint utekök
Helena Hedkvist,
Men så galet snyggt!!!
mybigwhiteoldhouse
admin
,
Tack fina!
admin
,
Tack! Vad glad jag blir!
admin
,
=)