Så vad hände då i helgen?!

Jag har tidigare i mitt inlägg om Mitt 2018 nämnt för er att jag tagit på mig ett uppdrag där jag inte visste om jag tagit mig vatten över huvudet! Har varit så nervös inför denna helg och prestationsångesten har varit stor!

Så vad handlade det då om?! Jo, innan jul fick jag förfrågan av Sara Idenfors ägare av Västerbottensåpa om jag ville komma och hålla ett föredrag om blogg och instagram på deras företagsdag den 26 januari! Efter lite funderingar och resonemang hemmavid så beslutade jag mig för att tacka ja. Kanske lite naivt men jag såg chansen till personlig utveckling och nya vägar. Att prata inför människor är i sig inget jag skräms av. Jag gör det ganska ofta i mitt ordinarie jobb men där har jag jobbat i 13 år och är helt trygg i den rollen. Detta har jag aldrig gjort tidigare och oupptrampade stigar är oftast väldigt spännande och lite smått skräckinjagande. Men samtidigt något som lär en väldigt mycket och utvecklar en vilket blev mitt fokus. Jag valde att kliva ur min Comfort zone ganska ordentligt för att utmana mig själv.

Så i helgen var det dags. Jag och familjen åkte till drygt 30 mil till Vilhelmina där jag inför ca 70 andra företagare, elever på handelsprogrammet mm pratade om min resa inom instagram och bloggvärlden men också hur man hur man kan jobba med instagram och hur marknadsföring kan se ut. Mål, nisch, lönsamhet och ansvar var några av de områden jag fokuserade på.

Hur gick det då? Det gick bra! Jag var nervös men inte så nervös som jag hade trott att jag skulle vara! Kom bort mig vid ett tillfälle men valde att inte låta det påverka mig. Jag pratade i ca 50 minuter, kändes som 20. Det var verkligen superroligt och jag är så glad att jag utmanade mig själv i detta. Jag hoppas verkligen någon fick med sig nåt litet tips och lite inspiration. Själv är jag en erfarenhet och dtt roligt minne rikare och det tackar jag mig själv och Sara Idenfors för!

Gillar

Kommentarer