Om sanningen ska fram!

Gomorgon!

En helg skulle lätt kunna få ha en dag till! Man hinner inte i närheten av det man tänkt. Känns ibland som att man mest släcker bränder, känner ni igen er?

Igår blev det ingen tur med fyrhjulingen för min del! Jag var inne och röjde! Vi blev bjudna på surströmming så det tackade vi givetvis inte nej till. Någon mer av er som läser som gillar det??

Om sanningen ska fram så tycker jag detta med blogg är skitsvårt! Försöker höra mig för med andra om tips och råd men ändå så tycker jag det är svårt att komma på vad jag vill skriva om. Jag vill givetvis att det ska vara intressant för er läsare men det ska också kännas bekvämt för mig att skriva om. Jag vill ge inspiration till er vad gäller inredning men även ge av mig som person. Detta är betydligt svårare än jag trodde! Jag hoppas det ger sig med tiden.

Nu ska vi ut med fyrhjulingen äta slobben i skogen!

Men först bjuder jag på några bilder från sovrummet. De delar som är klara

Ha en fin söndag
 

 

Gillar

Kommentarer

Therese
,
Det blev ju jättefint! Ha en mysig dag i skogen❤
admin
,
Tack
Anna
,
Så fint! Ser framemot att få se mer 😊 Ha en skön söndag!
Helena,
Helt otroligt fint!
Mybigwhiteoldhouse
Olifiette
,
Å vad fint! Får jag fråga vart lådan kommer ifrån som boxarna ligger i? På jakt efter just sådana 😊
Olifiette
,
Den som är precis ovanför skrivbordet 😊
admin
,
Den är från Ikea
Jenny
,
Hittade just hit till din blogg och direkt blir det storgilla på kulören här! Om du vill berätta vilken kod det är så blir jag glad!
admin
,
Hej! Vad himla kul att du hittade hit! Hoppas du kommer återvända Visst är den fin färgen! Jag älskar den det är washed linen från jotun