Nu tänkte jag avslöja!

Så mina vänner tycker jag det är dags att avslöja vad mer som kommer att finnas i min gårdsbutik. Jag har bla visat er krukor och urnor som är fantastiskt fina och helt unika.

Det jag nu kommer att avslöja tror jag kommer göra många av er glada då jag har fått väldigt mycket frågor om dessa produkter både på instagram men också av dem som besöker mig hemma. Jag har fått frågor om alltifrån hur bra de är, till vilken doft som finns. Jag pratar självklart om HUMDAKIN. Jag fullkomligt älskar deras produkter och vill kunna ge fler möjligheten att få njuta av dem. HUMDAKIN är ett danskt märke och Camilla som är grundaren till HUMDAKIN har verkligen lyckats skapa produkter som inte bara är fantastiskt snygga och doftar magiskt, de är dessutom helt otroligt bra. Viktigt att också belysa är att det finns ett starkt miljötänk i framtagningen av produkterna.

Ingredienserna i deras produkter har noggrant valts ut för att undvika parabener, färgämnen, eteriska oljor, kemiska parfymer, hormonförstörande ämnen eller cancerframkallande ämnen. Alla produkter av Humdakin kommer från växtriket och har inte testats på djur. Textilerna är tillverkade av GOTS och OEKO-TEX certifierad organisk bomull som också värnar om miljön.

Jag har tagit hem lite olika saker ur deras sortiment och självklart kommer ni hitta min stora favoriter, universal cleanern och doftpinnarna!

Kom och hitta din favorit!

Gillar

Kommentarer

saganilssons
saganilssons,
Åh, vad kul!!! Hört så mycket bra om dom 😊
nouw.com/saganilssons
Mittpallas
Mittpallas,
De är helt fantastiska!😊
nouw.com/mittpallas
Malik
Malik ,
Å älskar deras produkter. Svårt att hitta i Sverige bara. Har du webbshop? Jag bor i Skåne... 😏
Mittpallas
Mittpallas,
Hej! Vad är du ute efter för produkt. har inte webshop men allt hår att lösa 😊
nouw.com/mittpallas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229