NÅGRA TANKAR OM JULEN

Vilken mysig dag vi haft! Det började med lite glögg och pepparkaka på Vilgots avdelning och och nu ikväll har vi varit på Lucia/Julfest på Frejas förskola! En massa sånger har de övat in och herregud så duktiga de är! Man sitter helt stolt och tittar på med lite blöta ögon!

Julen är helt klart min favorithögtid. All glädje och förväntan som byggs upp inför julen gör mig riktigt varm inombords! Dock så kommer jag inte ifrån att mina tankar också går till barn och familjer som inte alls får uppleva julen som den otroligt fina högtid som den faktiskt är! För så är det, för många är högtider den jobbigaste tid som finns. I mitt jobb får jag möta människor som inte alltid har det så lätt hör i livet och utifrån det är jag evigt tacksam att jag får vara tillsammans med min familj!

Det blev ett litet personligt inlägg, men ack så viktigt att tänka en tanke eller två på dem som inte funderar på hur många julklappar barnen ska få eller vart granen ska stå utan faktiskt bara försöker klara dagen på ett eller annat sätt!

Kram

Gillar

Kommentarer