My most wanties

Vabruari har börjat mindre bra för oss! Hemringda från förskolan igår med misstänkt magsjuka! Så det blir vab i dagarna två i alla fall. Den lilla sjukdomsdrabbade killen  är dock inte påverkad utan härjar på i vanlig ordning! Inget kräk eller så idag heller så vi hoppas att det var något som passerade lika fort som det kom!

Jag har själv också blivit förkyld och är så där lagomt röd under näsan och allmänt sliten. Vad passar då bättre än att frossa inspiration och låtsasshoppa i huvudet! Kanske, kanske önskesakerna hittar hit nån dag!! Är det inte morsdag eller nåt snart, just det..allahjärtansdag kommer ju nu.. så Lasse om du läser detta så är det bara välja och vraka av något av dessa saker 😜😂😂 Vilken som dygee helt klart till mig 😜

Tidningsställ från AYTM! Vem behöver inte ett tidningsställ.. alla gånger vi som har så otroligt mycket tidningar hemma (not)

Spegel från House Doctor. Denna lilla gobit är ju bara så fin att hänga på något trevlig knopplist eller så!

Spegel från House doctor. Skulle kunna ha minst tre! En i lilltoan, hallen, salen..ja ni vet...

Klusterlampa gjord i återvunnet glas. Älskar den och har så länge velat ha den. Kanske en dag!

Ljusstake från ByON. Tycker dessa är så uppkäftigt läckra och tänker att de skulle passa väldigt fint i nåt av våra fönster!

Ansikte från Hammar posse! Så underbart fina! Eller hur! Var så nära att slå till när jag bar i Umeå sist men det får bli nästa gång!

Gillar

Kommentarer

mammatillruth
mammatillruth,
Fina grejer 😍🙌🏼
nouw.com/mammatillruth
Helena
,
Jag drömmer också om clusterlampan. Älskar den! 😍