Mitt tips på blackfridayfynd!

Ingen har kunnat undgå blackfridayhysterin som pågår och visst är det lätt att dras med i köphetsen! Det går inte att komma ifrån att man faktiskt kan göra riktiga fynd på sådant som man länge har velat ha eller på julklappar man ändå skulle köpa.

Jag ska inte moralisera för jag är en av dom som tycker om att köpa fina saker och kan man dessutom lyckas hitta dem till ett bra pris gör jag en liten segerdans! Men i allt detta så kan det ändå vara klokt att stanna upp och fundera på vilka inköp man gör. Ju mer medvetna vi blir desto bättre val försöker vi nog göra!

Något som dock kan få mitt shoppingsug att verkligen kicka igång är när jag hittar designklassiker till riktigt bra bra pris som hos lampmesteren.se Jag älskar deras sortiment. De har över 80 olika designmärken, fri frakt över 999 kr och 100 dagars returrätt! Just nu har de blackfridayerbjudande på 20-40% på massa olika lampor! Här kan du läsa mer! In och kika!

Min favorit är denna! Den hittas här Just nu är den nedsatt 750kr! Det är ju riktigt bra må jag säga! In och hitta er favorit ni med!

Inlägget är i samarbete med Lampmesteren

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
Snygg! Men fortfarande satans dyr för en lampa, tyvärr 😊
nouw.com/szemlerinterior
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229