MITT 2017

Igår summerade jag mitt instagramår och nu tänkte jag summera mitt 2017. Vid första tanken på det gångna året så kändes det som att inte så mycket har hänt men det är ju helt fel.


I januari började jag jobba igen efter 1 1/2 års föräldraledighet. Skönt men samtidigt vemodigt! Mycket hade hänt på arbetsplatsen sedan jag var där sist. Samtidigt fortsatte jag vidare med instagram om än tiden för den krypte en aning. Våren rullade på rätt fort och sommaren kom med en hel del projekt som att måla huset och bygga utekök. Vi blev med husbuss som ska ta oss till de vittäckta vidderna i fjällen. I samma veva så startade jag min blogg. Herregud vad nervöst det var. Vid denna tidpunkt bestämde jag mig också för att starta eget för bl.a. underlätta fakturering och se på tusan, några slantar har rullat in.

I oktober drog jag och några tjejer från Piteå och Luleå till Saxnäs för ett event tillsammans med flera andra egna företagare för en helg i inspirationens tecken. Otroligt tacksam för den helgen! Den gav så mycket på ett plan jag inte hade räknat med.

I slutet av oktober åkte jag tillsammans med mitt järngäng, en hel drös fantastiska tjejer gjorde Stockholm. Så tacksam att jag har dessa tjejer i mitt liv.

Sen avrundade vi året på ert mindre roligt sätt och denna jul blev långt ifrån det jag hoppats på och laddat för. Men viktigast är att barnen fått ha en fin jul och att vi har fått vara tillsammans. Nu välkomnar vi det nya året och ser framemot nya utmaningar där tanken är att jag ska satsa lite hårdare på mitt eget företag och se vart ser leder! Förhoooningen är att gå ner i tid i mitt ordinarie jobb för att möjliggöra detta. 

Summa av kardemumma så har detta år bestått av väldigt mycket jobb. Jag ser detta år som starten på något nytt och hoppas att 2018 låter mig utvecklas ännu mer.

Tusen tack 2017 för allt som varit och tusen tack till alla underbara människor därute som läser min blogg, stöttar och uppmuntrar mig i min lilla inspirationsbubbla. Tacksam ör förnamnet!

  • Nära Lillpite

Gillar

Kommentarer