Mina favoriter från Formex

Måndag vilket betyder min jobbahemifråndag. Det var riktigt länge sedan jag hade en sån dag då vi haft ett långt lov! Under dagen har jag gått igenom mina intryck av Formex och summerat ihop mina tankar som jag vill dela med mig av till er!

Jag är så otroligt tacksam över att jag får möjlighet att besöka mässan för det är ju helt otroligt kul att gå runt och kika på höstens nyheter inom inredning! Man känner sig som ett barn i en godisfabrik! Gång på gång sa jag och min kompis att det är synd att man inte får shoppa men lika snabbt konstaterade vi att det nog var bra annars hade man nog fått leva på vatten och bröd resten av året!

Det fanns otroligt mycket snyggt men jag måste ändå medge att mycket påminde om saker som fanns på mässan i Januari! Jag tycker inte att det visades några riktigt utstickande nyheter annat än att färgerna ändrats till jordigt höstiga toner! Summan av Formex är naturnära material och jordnära toner av grått, blått, rosa

Här kommer ett axplock av mina favoriter!


Först ut har vi I AM Interior. Älskar denna bänk och denna stora fina urna som jag lätt skulle kunna placera vart som helst i huset!

Sen har vi Moebe med deras superfina speglar och ramar! Montern var så tilltalade och snygg! Jag funderar verkligen vart jag skulle kunna hänga en ram från dem!

Fick äntligen träffa skaparen bakom de fina skulpturerna från Hammarposse! Jag skulle lätt kunna ha ett par till av dessa godingar!

TineK:s monter var nog den hag föll för mest! Så underbara färger och puffen i linneliknande tyg var så himla snygg! Den vill jag ha!

Det är alltid spännande att kika in hos ByON för att se deras nyheter. De har en förmåga att gå fram riktigt snygga saker! Det jag föll för mest var deras snygga lampa. En liten utstickare från övriga mässan tycker jag. Denna delar nog topp fem av mina favoriter! Sen har de alltid en massa fina vaser och andra små detaljer som är riktigt fina!

Tell me more har alltid en massa snyggt och dessa tillbringare och kuddfodral tilltalade mig mest!

Ernst, Ernst, Ernst... Tre saker som jag nog bara måste köpa från höstnyheterna är ljusstaken som passar ypperligt till advent och hela övriga året! Kaffeburken samt en av de fina nya vaserna!

Kajsa Cramers hantverk föll jag också pladask för! Så snygg skål!

Sist vill jag lyfta fram Pop up shopen! Så snyggt alltihopa!

Gillar

Kommentarer