Målningen fortsätter...

Hjääälp....Alltså det är så svårt att hitta den där perfekta gråa nyansen. Antingen drar den åt grönt, lilla eller blått. Efter ommålningen av kök och sal (jag vet det låter högfärdigt men det heter faktiskt så i en Norrbottensgård) Tänkte jag att jag inte skulle hålla på nå mer med gråa nyanser då det höll på att ta kål på mig. Provburk efter provburk efter provburk. Till slut så blev det ändå bra! Men nu är jag alltså där igen! Jag i ett nötskal, glömmer fort (för fort) hur jobbigt saker är. Trodde jag hade bestämt mig för en färg och köpte en tre liters hink och målade! Kände mig nöjd när jag la mig igår men idag har den inte alls känts bra! Den drar mot lila trots att det ska vara en väldigt varm gråfärg!
Det resulterade att i två nya provburkar fick följa hem idag och som i skrivande stund håller på att torka!
Känns som att jag kommit närmare min tanke men vi får se! Jag skulle bli otroligt glad om nån av er läsare kunde hjälpa mig med tips på nån färg! Den får inte vara för mörk och inte kall! Please give me some tip!

De två övre färgerna är demring/gryning från jotun och natursten från Becker. De undre är washed Linen från jotun och vinternatt från Becker!

Gillar

Kommentarer

Maris
Maris,
Testa House of Philias Greige, den är som namnet antyder en mjuk blandning av grå och beige 😊 House Of Philia - Colour Collection | Nordsjö https://www.nordsjo.se/sv/inspiration/house-of-philia-colour-collection
admin
admin,
Tack för tips. Har Hop greige i två rum så var ute efter något nytt =) Har hittat färg nu =)
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229