Magi i dess sanna form!

Hej på er!

I helgen har jag varit till Umeå för att delta i Frukostfrämjandets workshop! Jag hade en känsla innan jag åkte att detta skulle bli en bra dag och det blev den flera gånger om, den blev magisk!

Att kliva in i lokalen var som att få kliva in i en julsaga. Det går inte med ord beskriva den känsla de lyckats förmedla därinne. MAGI!

Morgonen började med en fantastiskt mysig julfrukost och härligt surr runt bordet!

Efter frukosten var det dags för oss att vara kreativa. Dekorera pepparkakor och skapa julstjärnor av påsar! Det förstnämnda skapade många skratt från min sida då jag inte riktigt fick till det där med kristyren men kul var det!

Julstjärnorna av påsar blev så fina! Jag har faktiskt köpt på mig mera påsar så jag ska tillverka fler till kommande happenings!

Vilket gäng fantastiska människor jag har fått äran att möta! Alla kreativt törststande precis som jag! Jag blir alldeles varm inombords när jag tänker vilken tur jag har som får vara med om allt detta och fått möta alla dessa människor som genom olika vägar tagits sig dit vi är idag! Jag är så otroligt tacksam att jag blev inbjuden till denna fantastiska workshop där jag har fått omge mig i en galet vacker miljö med så otroligt fina människor! Jag känner mig så fylld av glädje!

Min sambo följde med mig till Umeå så efter workshopen gjorde vi lite julklappsshopping, tog igen oss på hotellrummet och sedan gick vi ut och åt riktigt god mat. Det blev en relativt tidig kväll då vi båda var ganska trötta. Så efter lite hotellfrukost i morse körde vi hem till våra små troll. Alltid extra mysigt att krama om sina små när man varit iväg!

Denna helg har varit så otroligt mysig och givande på så många plan. Stort tack till Frukostfrämjandet som gjorde detta möjligt!

Gillar

Kommentarer

Szemlerinterior
Szemlerinterior,
emiliamillan
emiliamillan,
Så mycket fint!! Glad över att du skriver om pappstjärnan, fastnade sååå vid den när Viktoria Holmgren uppdaterade från eventet. Är de superkrånliga att göra?! Eller är det bara att införskaffa ett gäng påsar och testa sig fram? 😊
nouw.com/emiliamillan
Mittpallas
Mittpallas,
Det är superenkelt! Kika in hos instagramkontot @byncollekctive för beskrivning 😊
nouw.com/mittpallas
emiliamillan
emiliamillan,
Tack för tipset!!
nouw.com/emiliamillan
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229