JULGRANSDEKORATION

Jag är en sån som absolut tycker att granen ska vara grön och jag skulle inte kunna tänka mig något annat än en äkta gran. Jag har full förståelse att vissa inte kan ha det pga av allergier eller att man helt enkelt inte bryr sig. Men jag älskar vår tradition att ta barnen med till skogen, lämna önskelistan till tomten under nån gran eller sten och sen leta efter den för oss perfekta granen, å herregud vad de har sett olika ut genom åren! Ska försöka leta fram bilder så jag kan visa er! Ett år hade vi en gran som knappt hade några grenar. Vi tänkte att den blir fin när den får på sig lite dekoration, men nä, inget kunde rädda den stackaren. Men jag kommer alltid att komma ihåg den, första granen i vårt alldeles egna hus! Ifjol kapade min sambo bort toppen på granen, TOPPEN!! Den var för hög men han kunde ju istället ha kapat nedifrån, men inte det... haha

Tänkte jag skulle visa vad jag har tänkt hänga upp i vår gran i år. Måste säga att Ikea har mycket fin julgransdekoration detta år och mycket har inhandlats därifrån!
Allt ovanför hittar ni Här
Dessa julgranskulor i glas hittar ni Härför endast 99kr Jag köpte dessa ifjol och de är verkligen fina!
Dessa från house doctor har jag sneglat på men har inte slagit till än! Tror det blir ett par av de blågrå sammetskulorna och de hittar ni HärHar från förra året några gråa pappkulor men hittar tyvärr inga bilder på dem så jag kan visa er! Men som ni kanske ser så kommer vår gran gå i silver, vitt och grått med kanske en gnutta blått i.

Hoppas ni hittar nån inspiration från detta inlägg

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229