Inte kul alls...

Hej, hallå på er!

Dålig uppdatering från mitt håll, jag vet men det finns en anledning till det! Jag skrev förra veckan att Freja blev sjuk, magsjuka var det hon drabbades av och vi vabbade i stort sett hela veckan! Det gick åt rätt håll, vädret var fantastiskt och allt kändes bra. Men då i lördags slog det till igen. Denna gång mot mig och min sambo! Oh my god!!! Snacka om att må dåligt, så fruktansvärt! Som vuxen hanterar jag inte alls magsjuka eller andra sjukdomar för den delen på samma sätt som förr, då det knappt bekom en!

Under tiden jag legat i sängen har jag hunnit tänka både en och två gånger hur fantastiska barn är när de är sjuka! Det märks ju knappt på dem, i alla fall inte på mina medan man själv inte tar sig ur sängen!Jag har legat utslagen i kramper och illamående hela gårdagen! Tur man har en skön säng att ligga i!


En sak som är lite nyttigt med att vara sjuk är just att man tvingas ta det lugnt! Jag har ganska svårt för det annars! Jag brottades dock med någon form av stress där jag låg då jag kände att en hel dag blev liksom bortkastat. Helgerna ör för värdefulla för ligga sjuk!

Idag är det dock avsevärt bättre så får se om det får fortsätta så!

Det var min helg det! Nu hoppas vi nästa blir bättre! Hoppas ni haft det bra!

Gillar

Kommentarer

tandlakarvillan
tandlakarvillan,
stackars stackars er! krya
nouw.com/tandlakarvillan
Mittpallas
Mittpallas,