Helt fantastisk grej!!!

När jag fick frågan om ett samarbete med Hyber kunde jag inte tacka nej. Det finns företag och det finns FÖRETAG! Det är en glädjande nyhet för mig detta företag! Deras affärsidé om att hyra klädpaket är så otroligt bra och helt rätt i tiden! Förtaget satsar på hållbarhet och drivs av tanken om att dela på saker. Det handlar nämligen om att återanvända kläder till barn! Hos Hyber kan man hyra funktionskläder från otroligt kvalitativa märken som Isbjörn of Sweden och Polarn och pyret till barn upp till ca 10 års ålder. De har noga valt kvalitativa märken som tål att tvättas och slitas. Märkena är också utvalda utifrån deras smarta materialval som ör miljövänliga men utan att kompromissa på kvlitén.

Så här skriver Hyber på sin hemsida:

”Hyber är en delningsekonomisk tjänst där familjer får tillgång till barnens alla ytterkläder för en fast månadskostnad. Vi har paketerat prisbelönta ytterkläder som täcker alla utomhusäventyr från första dagen på förskolan upp till 10 års ålder.”

Hos Hyber väljer man alltså ett paket innehållande funktionskläder. De olika paketen varierar i i innehåll utefter årstid! Från polarn och pyret kan man hyra skalbyxa, skaljacka och vindfleecejacka. Från Isbjörn of sweden kan man hyra lite olika paket. Allt ifrån skalkläder till ett stort paket innehållande fleeceset, skalkläder, overall windstopperjacka mm. Här hittar ni de olika paketen!

Det bästa är att man också får byta storlek under tiden man hyr, utan extra kostnad. Så växer barnet ut storleken skickar man helt enkelt tillbaka den och får tillbaka en större storlek. Alla plagg tvättas och behandlas innan de återanvänds och skickas hem till ny familj. De plagg som inte går att rädda skänks till välgörenhet! Så otroligt grymt!

Just nu har Hyber en vårkampanj där man får betala med instagramföljare. 1 krona/följare! ​Här kan du läsa mer om kampanjen!

I är vårt konsumtionssamhälle (jag bidrar absolut till det) är det dock viktigt att stanna upp och se om man kan förändra i sitt sätt att tänka och förhålla sig till saker! Att välja att hyra klädespaket från Hyber är verkligen ett steg i rätt riktning vad gäller att tänka hållbart och vara rädd o jordens resurser!Här ser ni lilleman i sin nya skaljacka från Polarn och pyret som vi hyr av Hyber!

Inlägget är i samarbete med Hyber.com

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vilken stilig liten kille 😊
nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229