HELGENS INTRYCK

Vaknade upp imorse till snötäckta fjälltoppar och solen som pressade sig fram genom luckor i molnen. Klev upp och åt en god frukost, pratade med andra deltagare om landsbygd, gårdagen, utmaningar mm.

Gårdagens föreläsning om hållbart mode men också tankar om hållbart företagande, workshop som handlade om att redogöra för våra enskilda värderingar inom det var och en håller på med har verkligen fått mig att förstå vad som är viktigt för mig. Vad det är jag drivs av både som privatperson men också hur jag vill att mitt instagramkonto och min blogg ska framställas. Jag har inte funderat på det så starkt innan men det klarnade väldigt mycket under gårdagen. För mig handlar mycket om ärlighet och genuinitet. Jag vill att man ska känna att man hos mig hittar ärlig och genuin inspiration. Min blogg handlar för mig också om att kunna ge en ärlig och genuin bild av mig och mitt hem men också dela en ärlig bild av sociala medier. För mig har instagram också handlat om att bygga genuina relationer med andra konton men också företag. Många gånger blir jag besviken då jag ibland är för naiv och tänker att det är ärlighet tillbaka men det visar sig att jag har fel. Medan man med vissa skapar en fin och varaktig relation. Denna vädering kommer jag jobba stenhårt för att den ska genomsyra mina val och beslut genom olika resor inom mitt företagande!

Helgen har inte bara inneburit en inspiration i företagande utan nya relationer har byggts, tankar och idéer har vuxit fram men främst utvecklingen i mig själv. Fasen va bra jag är som gjorde detta. Tack norrlandsdesignkreativ Ida, Tina och Björn som möjliggjorde detta för mig, för alla! Ni är grymma!
  • Jag

Gillar

Kommentarer

Tina /Nordli Design
Tina /Nordli Design,
Hej Frida! Tack för ett innerligt inlägg som på ett fint sätt sammanfattar...ja...hela helgen! ☺️❣️ Tack för att du kom och tack för ditt engagemang! Tacksamhet är det jag känner. Vi fick en fin pratstund där vid lunchen och den kunde gärna fått vara längre! En dag kanske?! Lycka till vidare! Det du gör är bra! Stor kram
nordlidesign.se
admin
admin,
Hej goa du! Så roligt att du uppskattade det! Verkligen precis det jag känner! Jag hoppas verkligen att vi ses snart igen! Kram till dig och stoort tack!
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229