Har jag blivit galen?!

Nu kanske några av er tycker jag blivit galen men jag kunde faktiskt inte låta bli! Jag har tidigare skrivit att jag längtar som tusan till julafton! Jag älskar julen! Kanske inte främst juldekorationen i sig utan julkänslan. Värmen, förväntan, myset, tända ljusen och glädjen! Jag har haft turen att få med mig fantastiska barndomsminnen från jul vilket jag tror ligger till grund för min starka känsla för den. Jag blir som ett barn på nytt och vill ge mina barn allt det där jag fick och lite till. Då syftar jag inte på paket utan julkänslan, tron på tomten och magi.. visst är det härligt! Tyvärr är det inte alla som får med sig den känslan och det är jag så ledsen för!

För nån vecka sedan började jag köpa lite julklappar och idag har jag passat på att slå in några stycken! (Jag är väl medveten om att enriset och mossan är söndertorkat innan jul men tyckte det blev fint på bild...hehe)

Å vad jag längtar tills att kunna lägga fram klapparna under granen!

Någon fler än jag som slagit in julklappar??

Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda ,
Så snygg toan blev! 👌🏽 Var har du köpt det där snygga pappret att slå in paketen med? 😍 Har visserligen inga paket, men tanken är att det ska inköpas 😄
Mittpallas
Mittpallas,
Åå tack snälla! Pappret är från granit 👌🏻👌🏻
nouw.com/mittpallas
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229