Hallrenoveringen!

Nu mina vänner är hallen helt färdig. Nä nu ljög jag! Det fattas en liten list där golvet i hallen möter golvet i köket. Men annars så är det klart! Utifrån att jag haft så svårt att bestämma mig om vi skulle tapetsera i hallen eller inte drog det ut på tiden innan vi lät listningen göras!

Jag valde dock att behålla kalkfärgen i hallen. Dels för att det är lite jobb att slipa bort den men också för att jag helt enkelt inte klarade av att bestämma vilken tapet jag ville ha. Det finns många verkligen superfina tapeter men då jag inte är någon jättetapetmänniska kändes det så svårt att hitta någon som var jag. Många säger att man kan våga lite i en hall men samtidigt känner jag tvärtom. Det är hallen som är det första intrycket och i vårt hus lite av navet. Vår hall ligger nämligen precis i mitten av huset och är öppet mot kök. Jag vill att det ska finnas en tydlig röd tråd i hemmet och att hitta den perfekta tapeten till det blev för svårt för mig så vi struntade i det. Det blir tapet i lilla kontoret i stället och där känner jag att jag vågar ta ut svängen lite mer!

Nåväl... i hallen har vi alltså bytt golv till klinker och lagt in golvvärme även här. Vi hade samma trägolv i hallen som vi tidigare hade i köket! Tyvärr hittade jag ingen förebild.

Jag tyckte det var så svårt med val av klinker. Återigen fick jag massor med hjälp av Colorama i Piteå med hemlån och tips. Tusen tack för det.. Tillslut hittade jag det som fick mitt hjärta att slå lite extra. Det är ett klinker från Golvabia som heter Everest, ett ganska nytt klinker om jag minns rätt. Ni hittar det här. Det som tilltalade mig var att man upplever plattan lite som naturstenen vilket var det jag letade efter. Nästa beslut som jag tyckte var svårt var storlek på plattan. Jag ville ha stora plattor men var lite skeptisk mot 60x60 just till vår hall men valet föll ändå på den storleken och tack och lov gör det. Är så otroligt nöjd över vårt fina klinkergolv!

Även i hallen har vi bytt lister till en högre modell som heter Älvsbyn och som kommer från vår lokala Listspecialist i Arnemark!

Det blev så otroligt bra alltihopa! Jag måste säga att jag är så löjligt förälskad i lampan och vasen som står på skåpen. De kommer från 101 Copenhagen. Ni hittar dem här

Bjuder på ett bildregn av vår hall!

Gillar

Kommentarer

Elizabeth ,
Så snyggt du har det! Sånna härliga kontraster 👌🏽
www.blomverket.se
Mittpallas
Mittpallas,
Tusen tack🙏🏻
nouw.com/mittpallas
L
,
vilken bets har du använt till skåpen? Så fint!
Mittpallas
Mittpallas,
Det är Herdins vattenbaserade i mörk ek 😊 tack 🙏🏻
nouw.com/mittpallas
mammatillruth
mammatillruth,
Sååå fint 😍 Måste nog snart köpa något av dig så jag får se live 😂 haha
nouw.com/mammatillruth
hemmahoseleonor
hemmahoseleonor,
Alltså det var nog den snyggaste hall jag sätt på väldigt länge. Så snygg.
nouw.com/hemmahoseleonor
Mittpallas
Mittpallas,
Åå tack snälla 😙
nouw.com/mittpallas
Mittpallas
Mittpallas,