Fjäderlampa!!

Inlägget är i samarbete med solheminredning och innehåller annonslänk
Hej på er! Så var arbetsveckan igång igen! Barnen sover och jag har lite egentid då sambon jobbar över i veckan. Det är faktiskt rätt mysigt och viktigt att bara få rå om sig själv då och då!
Många av er frågat om mina fjäderlampor från eos och visst är de fantastiska. De har ett otroligt behagligt sken och gör rummet så mysigt och ombonat! De finns i vitt, grått och brun/beige. Alla är otroligt fina om än jag föredrar den vita själv. Här i bilden ovan är lampan i storlek xl, dock har vi ett ganska stort rum som kräver en ganska stor lampa för att inte upplevas som liten. Tycker detta blev riktigt bra. Har man ett stort rum rekomenderar jag verkligen Xl-lampan, den är grym. Jag tycker att de blir snyggare och maffigare ju större de är.
I sovrummet är den stl large. I ett sovrum tycker jag large är en perfekt storlek. Har tidigare haft en medium där och den är för liten enligt mitt tycke.

Nu till saken som är hur bra som heelst. Jag har en rabattkod till er där ni kan få 30% rabatt på just eos fjäderlampor!!! Hur bra är inte det??!! Så passa på att fynda! Här hittar ni till lamporna. Använd kod SuperweekEOS för att aktivera erbjudandet!

Ha en fin kväll bästa!!!

Gillar

Kommentarer

Helena Hedkvist
Helena Hedkvist,
Kunde ju inte ha kommit lägligare! Hade precis tänkt beställa en! Hur länge gäller rabatten?
Mybigwhiteoldhouse
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229