Födelsedagsfirande

Som att vi har firat vår femåring i helgen. Hon fyllde ju som sagt år i fredags och då fick hon presenter av oss och utifrån hennes önskan åt vi sushi till middag. Hon fick vara uppe hur länge hon ville och det slutade med att hon och mamman somnade i soffan vid 21.00! Hon var så taggad för lördagens kalas med kompisarna. Jag brukar göra egen tårta till barnens kalas och gärna med lite tema. Freja hade tidigare pratat om en Barbietårta så det fick det bli! Hon var så lycklig när hon såg det färdiga resultatet! Tur att barnens ögon är lite mer förlåtande. (Och blandannat inte såg att det ena bröstet på Barbiedockan kikade fram lite.. haha) Jag är absolut ingen tårtmakerska, men helt okej blev den!

Vi hade ordnat kalaset i våran bys gympasal. Så himla smidigt och roligt för barnen! Där lekte de och hade så otroligt roligt. Fiskdamm och lekar avlöste varandra. I två timmar busade de på! Sen var det två ganska trötta barn (läs föräldrar) som samtliga somnade runt 20.00!

Idag har vi varit och åkt Bob med barnen i skidbacken här i Piteå! Fantastiskt mysigt och härligt med frisk luft i kroppen!

När vi kom hem gjorde min sambo Piteås nationalrätt Palt, till middag!

En riktig aktivitetshelg är nu avklarad och det ska bli skönt att krypa till sängs!

Sov gott!

Gillar

Kommentarer