Nu har det hänt...

Jag har ju inte hunnit berätta för er att jag nu äntligen har fått gå ner i tid från mitt ordinarie jobb och imorgon är min första dag som jag ska jobba hemifrån! Känns så otroligt skönt att få en dag i veckan som jag kan lägga enbart på blogg och instagram. Där jag i lugn och ro kan fotografera, vilket jag senaste månaderna prioriterat ned ordentligt. Ska bli så otroligt skönt att få göra det utan att känna mig stressad och få dåligt samvete över att det tar tid från familjen. Jag hoppas också att jag ska få mer tid att leta mer inspiration som jag kan dels med mig av på bloggen. Har så mycket tankar och vilja med denna dag i veckan så jag blir lite orolig att jag inte kommer hinna med allt..haha..

Jag hoppas också att jag hinner färdigställa Vilgots rum nu i dagarna så att jag kan få visa er resultatet! Kan bara säga att det är som ett helt nytt rum! Lite målarjobb med diverse möbler kvar innan detaljfixet! Helgen är bestått av att försöka få det klart men då det har blivit lite fel i färgblandningen måste jag in och be dem blanda ny färg igen! Får se vad jag hinner med imorgon!

Jag måste bara få passa på och tipsa om dessa otroligt fina vaser från Ernst. De är ju inte bara fina som vaser utan även dom ljuslyktor! Ni hittar dem här!

Gillar

Kommentarer

mammatillruth
mammatillruth,
Kul! Grattis till den möjligheten ☺️
nouw.com/mammatillruth