Detta drömmer jag om!

I ett par månader har jag nu hållit på att planera i mitt huvud och drömma mig bort i tankar om vad jag ska odla i sommar. Förra året beslutade jag mig för att satsa lite mer på blommor. Det är ju så fantastiskt att kunna klippa in sin egen bukett. I januari tror jag det var, beställde jag därför hem ett gäng knölar från dahlia som jag har tänkt plantera. Dessa kommer dock inte hem till mig än på någon vecka. Dock kunde jag idag inte låta bli att köpa hem ett par påsar med dahliaknölar som jag ska plantera i veckan har jag tänkt. Jag längtar så mycket tills jag får plantera ut allting och se det växa.


Idag köpte jag även lite olika fröer som bla olika tomatsorter, brysselkål och blomfröer. Jag har sedan tidigare köpt gurka och tomat och nu har faktiskt både tomatfröerna och gurkfröerna kommit ner i jorden. Jag och barnen hjälptes åt. Tycker det är roligt och bra att barnen får vara med och se hur grönsaker vi äter dagligen faktiskt blir till.

Jag älskar denna tid då man har allt framför sig och då man börjar plantera det som ska skördas under sommaren. Jag börjar dock ana att jag måste utöka mina planteringsställen så jag rymmer mera men det är ett angenämt problem!

Odlingssäsong 2019 är nu officiellt igång! Yay!


Gillar

Kommentarer

mammatillruth
mammatillruth,
Hur gör du då du planterar dahlia? Har några knölar som jag ska plantera.
nouw.com/mammatillruth
Mittpallas
Mittpallas,
just nu håller jsg på att bäcks mina till liv igen sen planterar jag dem i en större kruka 😊
nouw.com/mittpallas
thelisalarsson
thelisalarsson,
Så mysigt att odla själv ju! Längtar till vår nya trädgård då det känns lite onödigt att lägga en massa pengar på dem nuvarande trädgården hehe. Men också ett angenämt problem som du säger😅
nouw.com/thelisalarsson
Mittpallas
Mittpallas,
Det är verkligen så kul😊
nouw.com/mittpallas