Det är i motvind som draken lyfter

Under det dryga året som gått sedan jag startade mitt instagramkonto har mycket funderingar passerat mig vad gäller vilken nivå allt ska ligga på, vad vill jag göra, hur mycket tid ska jag lägga på instagram och blogg, ja tankarna har varit många.

Som jag tidigare har skrivit vill jag alltid så mycket och jag vill inte så gärna göra saker halvdant. Dock kom jag till en punkt där jag kände att jag inte kan pressa på mera. Jag mäktar helt enkelt inte med. Denna punkt kom ungefär när jag var på eventet i Saxnäs. Jag fick med mig så mycke kloka tankar därifrån och som gjorde att jag stannade upp lite grann.
Jag tänkte dela med mig av ett tips som fastnade extra mycket och jag hoppas det kan hjälpa andra när motivationen sviktar. Detta tips delade Underbaraclara och AnnaCarins med sig av i deras föreläsning. De berättade om när de startade deras karriär ihop och att de efter en stund kände att det var tufft och jobbigt och tankar på att ge upp och sluta jobba ihop ihop blev starka. De bestämde sig dock för att tuffa på och stå i att allt kändes tungt.. det viktiga för dem var inte att ha ett högt tempo utan att inte stanna av. Det tänker jag är så bra och tänkvärt!. När saker känns tungt kan man andas lite i den känslan men inte ge upp, gå framåt, man behöver inte alltid springa. Visst är det frustrerande när man gärna vill springa och dessutom är en sån som vill nå sina drömmar och mål helst igår, men jag tror det lönar sig att sakta ner på tempot. När det är jobbigt och segt och motivationen tryter ska man tänka på att efter regn kommer sol! Eller Som en klok person sa till mig. "Det är i motvind som draken lyfter" och min jäkla drake ska minsann lyfta om än det tar lite tid! Det bestämmer jag!
  • Jag

Gillar

Kommentarer

Ida / Nordic Remake,
Så himla klokt och fint skrivet Frida♥ Jag med många känner nog igen oss i det du skriver. Viktigt att komma ihåg när tvivlet kommer och orken tryter. Kram!!
www.nordicremake.se
admin
,
Tack Ida för dina alltid så uppmuntrande ord! Det betyder verkligen jättemycket