Blir så otroligt irriterad

Håll i er, för nu kommer en skopa frustration från mig! Ni som inte är särkilt intresserad av instagrambabbel får ha lite tålamod!

Jag tänker sticka ut hakan lite grann med vetskap om att en del kanske inte håller med mig men jag måste bara få skriva av mig denna frustration.

Jag har vid flertalet tillfällen blivit så otroligt irriterad hur vissa konton på instagram beter sig! Det jag syftar på är när konton ska hålla en SFS (shoutforshotout) skriver att man ska dela flera konton sen delar man bara 5-6 st om ens det. Eller så delar man dem endast i stories, vilket är helt okej om man skrivit att det är det man tänkt göra. En del skriver också att man fortfarande kan vara med sen delar man ändå ingen fler. Alltså vad är det för sätt. Massor med konton hoppar på och delar bilder i hopp om att få bli delad men kontot i sig är bara ute efter att få följare till sig! Nä sånt gillar jag inte alls! Jag tycker man ska klargör reglerna tydligt i texten under sin SFSbild så att de som är med vet under vilka omständigheter de faktiskt är med! Tänker man bara dela i stories, jamen skriv det då! Eller skriv att vissa konton kommer delas i stories. Har man skrivit att man ska dela hela helgen/veckan då delar man som man utlovat! Vill man inte dela så många kan man ju skriva att man kommer dela max 5 konton eller vad det nu kan va!

Tycker faktiskt att man annars lurar dem som är med! Jag är långt ifrån perfekt men jag brukar dela 20-40 konton per Sfs. Detta är min chans att ge tillbaka lite av allt jag får, så ser jag det! Om jag velat begränsa delningarna har jag skrivit att jag kommer dela max antal konton!

Så nu vet ni vad jag blir otroligt frustrerad på! Jag tycker bara att saker ska gå sjysst till!


Tack och hej👋🏻

Gillar

Kommentarer

mammatillruth
mammatillruth,
Mittpallas
Mittpallas,
jennyvennberg
jennyvennberg,
Word 🙏❤️
nouw.com/jennyvennberg
Mittpallas
Mittpallas,
Sthlmdeco
Sthlmdeco,
Har också tänkt på det där och håller helt med. sen låter ju några bilden bara ligga uppe en kort stund också. jag har aldrig haft sfs, har inte vågat 😊 Men vet ju med mig att jag skulle ha otroligt svårt att inte ge tillbaks. Skulle kännas som samma sak som att säga: jag tycker inte om ditt konto 😬 Sen förstår jag om man är stor och inte kan dela hur många som helst. Som sagt, håller med dig, och skönt att du uppmärksammar! ☺️💕
nouw.com/sthlmdeco
Mittpallas
Mittpallas,
tack för ditt svar! jag tycker det är okej att var och en gör uop sins ”regler” för sin sfs . det viktuga för mig är bara att man ska hålla sig till det msn lovat! 😘
nouw.com/mittpallas
Sofies_liv
Sofies_liv,
🙌🏻❤️
nouw.com/sofies_liv