Barnrumsinspiration

Regnet öser ner och vad passar då bättre än att få mysa ner sig i lite barnrumsinspiration. Då jag fått frågan om att visa tips på lite olika kuddar till barnrum så ställer jag självklart upp. För er som inte vet så älskar jag fixa till i barnens rum! I Frejas rum är det inte så lättinrett då det bla är är snedtak. Det gäller att försöka utnyttja ytorna ändå. I hennes rum har jag valt en varmgrå färg till väggarna som ger en behaglig och ombonad känsla. Både byrån och skåpet är gamla möbler som har jag hittat på en second hand affär. De är också målat i grått om än i lite kallare nyans än väggarna. Mycket av de övriga detaljerna går i rosa och grått. Jag själv har tidigare inte varit så mycket för rosa men till de grå väggarna är det så fint. När jag inreder strävar jag efter att färgerna ska harmoniera med varandra men gillar också då det finns nån liten klick som bryter av lite grann, främst i barnens rum. Det får liksom inte bli för slätstruket! En accentfärg som jag verkligen gillar är senapsgul.

På bilden nedan ser ni hur jag tänker kring färgklickar som bryter av... som kudden i docksängen, den turkosa asken i stringhyllan men också den gula vimpeln som hänger på sänggaveln. Något som jag också älskar till barnrummen och som även är helt rätt i tiden vad gäller att försöka plastbanta är alla underbara gedigna träleksaker som finns. De håller, de är roliga och leka med och de är snygga i hyllan! Winwin!!

 
 

Här kommer lite tips på kuddar som jag tycker är så fina. Vissa har ni säkert sett i Frejas eller Vilgots rum och vissa står högt upp på önskelistan!

 
1) Numero 74 hittas bla här 2) Numero 74 hittas här3) bloomingville hittas här4) Form living hittas här 5) Ferm living hittas här
1) Main Sauvage hittas här 2) Sebra hittas här 3)Luckyboysunday hittas här 4) Fabelab hittashär 5) Numero 74 hittas här
 

1) Numero 74 hittas här 2) Ferm living hittas här 3) Ferm living hittas här 4) Ferm living hittas här 5) Numero 74 hittas här

Av dessa kollage har ni säkert förstått vilka mina favoritmärken är när det kommer till barnrum?! Numero 74 är toppett! Älskar deras dova härliga färger som man kan kombinera tillsammans varenda en!

Gillar

Kommentarer