AVSLUT!!

Halloj på er!

Herregud, det blev inte alls som jag tänkt med uppdatering av bloggen! Har haft många tankar om inlägg hit och dit men har inte fått det att bli av. Min tid har jag prioriterar till annat, vilket har känts helt rätt.

Nu mina vänner har jag en semesterdag kvar på måndag, sedan börjar jobbet igen! Men jag har så otroligt mycket att se framemot just nu! För att nämna några saker, så går det årliga kräftfisket i byn av stapeln imorgon ! Det är en riktigt mysig tradition och i år beslutade vi faktiskt att fiska själva. Man lägger ut burar mellan 18.00-06.00 och u der den tiden vittjar man dem regelbundet. Längs med älven sitter många ute vid brasor med mera. Det är så mysigt! En riktig byafest!

Sen så kommer en fin bekantaskap från instagramvärlden, Erika från Solheminredning, på besök från Stockholm. Jag åker och hämtar dem imorgon på flygplatsen i Luleå så ska vi hänga lite de dagar de är Piteå. Så otroligt roligt att hon faktiskt kommer upp och bekantar sig lite med Piteå. Sist vi träffades skrattade hon så gott över min breda Pitedialekt. Men då har hon inte hört min sambo.. haha!!

Detta kommer bli ett otroligt trevligt avslut på en magisk sommar. En sommar som blev då mycket bättre än vag man vågat hoppas på. D-vitamin depåerna bör vara laddade för ett tag i mörker!

Som avslutning måste jag bara få passa på att visa de fantastiskt fina och sköna sängkläderna jag fick hem från Hästens! Jag har nog på riktigt aldrig ägt så fina och sköna sängkläder! Ni hittar dem här

  • Nära Lillpite

Gillar

Kommentarer