Äntligen är det officiellt!!


Hej!

Nu ska jag berätta för er den bästa nyheten ever! Vi har vetat det ett bra tag men nu är det äntligen officiellt. Min sambos bror med familj har sedan evigheter tillbaka bott i Malmö. Vi har träffats på de flesta lov men det är ändå så sällan. Nu kommer det bli ändring på det för de har nämligen bestämt sig att flytta hem igen! Och som grädde på moset kommer de bo efter samma gata som oss! 


Ni som läst min blogg ett tag vet att vi bor i en by utanför Piteå i den gård som min sambo och hans bror vuxit upp i! Efter vår gata är det inte så många hushåll och det bor inga barn! Det ska bli så fantastiskt kul att få ha dem så nära oss. Barnen kan cykla till varandra när de vill, vi vuxna kan hänga och vi kan hjälpa varandra när det behövs. Vi har alltid hoppats att vi skulle komma till den här dagen men trodde där ett tag att de kommer att bli kvar i Malmö. 

De håller på att renovera en Norrbottensgård som kommer bli så fin! För er som är intresserad av att följa deras renoveringsresa så hittar ni den på instagramkonto @rangas_etc

Jag är så otroligt glad att mina barn kommer att få växa upp med alla sina kusiner nära sig och att vi kan umgås precis när vi känner för det!

Vilken lycka!

  • Nära Lillpite

Gillar

Kommentarer