Allt handlar inte alltid om betalning!

Det är många möten med människor jag aldrig hade fått möjligheten att göra om det inte vore för beslutet jag tog en sommar för två år sedan, nämligen att starta mitt instagramkonto. Min tanke med mitt konto var att ha ett ställe där jag kunde få dela med mig av mitt stora intresse, nämligen inredning. Har sagt det förr och säger det igen.. jag hade inte den blekaste aning eller tanke att det skulle bli så stort som det blivit, för för mig är det stort och jag är stolt. Mest av allt är jag otroligt glad över alla fina människor jag har fått möta i och med allt detta!

En av dem är Sara Idenfors, ägare av Västerbottensåpa. Vi träffades under eventet i Saxnäs. Grym kvinna. Sara har efter eventet många gånger skrivit fina, tänkvärda kommentarer till mig både på min blogg men också på min instagram! En kommentar som hon skrev bär jag med mig liiite extra då jag tycker orden är så otroligt fina och som symboliserar mycket av det jag står för och vill förmedla! Hon skrev dessa ord som en kommentar till ett blogginlägg som jag skrivit där jag lyfter vikten att vi ska stötta och berömma varandra även vid medgång och inte bara i motgång. Missunnsamhet är inte alls ett attraktivt ansikte! Hennes kommentar bestod bla av denna tankeregel som verkligen alla bör bära inom sig! .

” om det regnar lycka och framgång över dig så kanske det skvittrar lite på mig”

Alltså så så sant och viktigt! Älskar orden!

Jag tog kontakt med henne för ett par veckors sedan för att jag ville köpa såpa av henne! Det tog inte länge förrän hon skickat hem såpa till mig i de finaste förpackningarna!

Detta inlägg är inte på något sätt sponsrat eller betalt utan det kommer ur ren tacksamhet att jag fått möjligheten att träffa denna person och alla fina stöttande kommentarer hon lämnat till mig! Min tanke är att sprida lite grann av hennes ord. Allt behöver inte handla om sponsring eller betalning utan jag gör det för att jag vill och kan!

Jag tycker verkligen ni ska kika in i hennes webshop för hennes produkter är magiska! Ni hittar dem härGillar

Kommentarer